Motorsagkunst

Trebukken tilbyr kunder i Norge og Nederland kunst laget ved bruk av motorsag. Denne kunstformen som også er kjent som chainsaw carving, gir hvert objekt et unikt og litt røft særpreg.

Historien

Siden 60-tallet har det vært folk som har ekspirimentert med å bruke de første motorsager til utskjæring av figurer og skulpturer. Tidlig 80-tallet ble motorsagene lettere og mer avanserte. Det ble stadigvekk mer populær å bruke motorsagen til utskjæring av kunst og bruksgjenstander, særlig i Canada og Nord Amerika.

Om meg

Trebukken tilbyr nå denne kunsten til det norske og nederlandske markedet. Jeg lager skulpturer, dyrefigurer, dekorative benker, kubbestoler, osv. ut av store stokker, stammer og små trekubber. Jeg bruker motorsagen, slik at objektene ser litt røft ut. Det er jo sjarmen av denne typen kunst. Men det er forunderlig hva en får til med motorsag. Dermed får du som kunde et spennende og unikt objekt.

Jeg tar på oppdrag fra private og offentlige, jobber kun etter forespørsel. Det kan være løse objekter eller 'on site' skulpturer der stammen står med røttene fortsatt i bakken.

Del denne siden